Crvenozelena salata od pasulja

Crvenozelena salata od pasulja


Jednostavno može biti ukusno










Sastojci
šolja pasulja srednje veličine
3 struka mladog luka sitno iseckanih
malo sitno iseckanog svežeg peršuna
100gr mini cherry paradajza iseckanih
1 rogač paprika iseckana na kockice
malo soli
malo bibera
malo maslinovog ulja



Pasulje umočiti u hladnoj vodi pa kuvati sutradan u vodi bez soli sve dok ne omekšaju ali da ostanu sa koricom.
Ocediti, staviti ih u posudu pa dodati sve ostale sastojke sa spiske. Mešati. 

2 коментара:

  1. Ja obožavam ovakve salate, stavim pasulj, pečene paprike iseckane na trakice, sirov luk, peršun i fetu. Probaću i ovu svežiju verziju uskoro :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bravo, zanimljiva ideja, zvuci mediteransko!🎨

      Избриши

šta vi mislite?