Skuše jednostavno

Skubri! Njami!


Skuše, tako ukusne! Sočne, mekane, zdrave...
Ne teba puno sastojaka da uživamo u njima! 



Koristim so za ribe, to se sastoji od krupne soli i još raznih aromatičnih biljaka kao što su majčina dušica i ruzmarin i naravno sadrži mastihu, to uvek dodaje karakterističan ukus i aromu ali kad je riba u pitanju onda eliminiše neprijatan miris i samo čini ih još zdravijim...

Dakle, skuše očistiti, operati i staviti na pleh. Dodati samo malo takve soli unutra i samo mal ona površini. Dodati još malo suvog ruzmarina ako se vama dopada i preliti maslinovm uljem. Peći u zagrejanoj rerni na 180stepeni za nekoliko minuta, ne više od 15min.

Skuše sam prvi put jela iz konzerve, sa ljutom ukusom što me jako prija, ali kad pečem sveže pravim ih ovako.. jednostavno i najukusnije!


Нема коментара:

Постави коментар

šta vi mislite?